NPO Help
naar NPO

Veelgestelde vragen: Kan ik Nederland 1, 2 en 3 ontvangen via een livestream?

Ja. Je kunt de netten van de Nederlandse Publieke Omroep niet alleen bekijken via de televisie, maar ook via jouw mobiele telefoon, tablet of computer. Vanwege auteursrechtelijke redenen zijn Nederland 1, 2 en 3 alleen in Nederland via internet te bekijken.

Via app
De Nederlandse Publieke Omroep heeft een app ontwikkeld waarmee live naar de publieke netten gekeken kan worden. Voor Android-apparaten is deze app hier te vinden: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.uitzendinggemist. Gebruik je een iPhone of iPad, dan download je de app hier: https://itunes.apple.com/nl/app/npo/id323998316?mt=8.

Via computer

Om live naar Nederland 1, 2 of 3 te kijken op een pc of laptop surf je naar http://www.npo.nl. Hier kun je ook live naar de digitale themakanalen kijken en luisteren naar de radiozenders van de Nederlandse Publieke Omroep. De radiozenders zijn ook via de mobiele apps te beluisteren.