NPO Help

Veelgestelde vragen: Uitzending Gemist voor Android

Met de Android-applicatie van Uitzending Gemist kun je tv-programma’s van de publieke omroep op je Android toestel terugkijken. De programma’s verschijnen kort na afloop van de uitzending op Nederland 1, 2 en 3 en blijven tien dagen beschikbaar.

De applicatie heeft de volgende functionaliteiten:

• Uitgelicht: tips van de redactie van Uitzending Gemist
  • Nieuw: zojuist uitgezonden op Nederland 1, 2 en 3
  • Populair: de best bekeken programma’s van dit moment
  • Index: alle beschikbare programma’s, alfabetisch gesorteerd en te doorzoeken op titel
  • Zoeken: zoek programma’s op basis van titel, onderwerp of persoon
  • Favorieten: sla programma's, genres, omroepen of zoektermen op in je lijst met favorieten
  • Instellen van de videokwaliteit op laag (200 kbps), normaal (500 kbps) of hoog (1 Mbps).

Downloaden
De applicatie kun je downloaden via Google Play. Vanwege de uitzendrechten die rusten op het videomateriaal is de app alleen verkrijgbaar in de Nederlandse shop.

Foutmelding na download
Krijg je een foutmelding na het downloaden van de Uitzending Gemist–app. Probeer dan de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Werkt de app nog steeds niet, geef dan aan in het forum met welk toestel en welke versie je problemen ervaart. Zo kunnen wij beter de foutmeldingen behandelen.