NPO Plus zonder NLZiet

  • 26 jan
  • Redactie

Redactie 29 januari 2016 15:45

Het is op dit moment niet mogelijk om een los abonnement voor NPO Plus af te sluiten. Een abonnement op NPO Plus sluit je altijd af bij NLZiet, via nlziet.nl. Met een abonnement op NLZiet kun je naast onze programma's ook kijken naar de uitzendingen van RTL en SBS.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.