NPO Start Plus zonder NLZiet

• 26 jan
  • Redactie

Redactie 29 januari 2016 15:45

NLZiet is een samenwerking tussen SBS, RTL en NPO, waar je met een abonnement van €7,95 euro per maand de uitzendingen van KIJK, RTLXL en NPO Start Plus kunt bekijken. Dit abonnement sluit je af bij NLZiet, waarna je vervolgens via nlziet.nl en/of de NLZiet-app de uitzendingen kunt bekijken.

Het is ook mogelijk om voor €2,95 euro per maand een abonnement af te sluiten op alleen NPO Start Plus. Dit abonnement kun je niet afsluiten bij NLZiet, maar vind je terug op npo.nl. Het is met een abonnement op NPO Start Plus niet mogelijk om in te loggen op nlziet.nl. Hetzelfde geldt wanneer je een abonnement hebt op NLZiet. Je kunt met dit abonnement niet inloggen op npo.nl.Het is op dit moment niet mogelijk om een los abonnement voor NPO Plus af te sluiten. Een abonnement op NPO Plus sluit je altijd af bij NLZiet, via nlziet.nl. Met een abonnement op NLZiet kun je naast onze programma's ook kijken naar de uitzendingen van RTL en SBS.