NPO-app voor smart-tv

• 10 feb
  • Redactie

Redactie 10 februari 2016 13:30

Wanneer je beschikt over een smart-tv, dan kun je via de appstore van je televisie de NPO-app vinden. Hier vind je de gids en alle radiozenders eenvoudig en snel via je televisie. Ook kun je al onze uitzendingen tot een week terugkijken via de app.

De meeste mensen gebruiken de app momenteel naast hun televisie abonnement. Om deze reden hebben we de livestreams van NPO 1, 2, 3 en de themazenders niet opgenomen in de app. De livestreams vind je wel terug in de NPO-app voor je telefoon/tablet.

Op dit moment bieden we nog geen app aan voor alle smart-tv's. We hebben bijvoorbeeld nog geen app beschikbaar voor (nieuwe) tv's die werken op Android. Over of en wanneer een app voor andere tv's beschikbaar komt, hebben we nog geen informatie.