NPO-app voor Smart TV

• 10 feb
  • Redactie

Redactie 10 februari 2016 13:30
Wanneer je beschikt over een Smart TV van het merk LG, Panasonic, Philips of Samsung, van het bouwjaar 2014, 2015, 2016 of 2017, dan kun je via de appstore van je televisie de NPO-app vinden. In de NPO-app kun je de livestreams vinden van onze tv- en radiozenders, maar ook programma's terugkijken en inloggen. Als je bent ingelogd in de app kun je favorieten terugvinden, verder kijken en krijg je persoonlijk aanbevelingen te zien. Het is ook mogelijk om in te loggen op NPO Start Plus.