Systeemvoorkeuren npo.nl

• 10 feb
  • Redactie

Redactie 10 februari 2016 13:30

Om optimaal te kunnen kijken naar de uitzendingen van NPO Start, zijn de onderstaande systeemvoorkeuren opgesteld. Voldoet je toestel niet aan deze voorkeuren, dan kunnen we de kwaliteit van de streams niet garanderen.

Computer:
Browsers:
- Internet Explorer 11 of hoger. Download de laatste versie (http://windows.microsoft.com/nl-nl/internet-explorer/download-ie) .
- Firefox (meest recente versie). Download de laatste versie. (https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/)
- Chrome (meest recente versie). Download de laatste versie. (https://www.google.nl/intl/nl/chrome/browser/desktop/index.html)
- Safari (meest recente versie, alleen op MAC OS X). Download de laatste versie. (http://www.apple.com/nl/downloads/)

* We ondersteunen het gebruik van Linux niet. Mocht u een van bovenstaande browsers gebruiken in Linux, dan kunnen we de werking niet garanderen.

Plugins (alleen voor Internet Explorer):
- Microsoft Silverlight. Download de laatste versie. (https://www.microsoft.com/silverlight/)

Instellingen:
- Javascript ingeschakeld
- Cookies accepteren ingeschakeld

* Het gebruik van downloadmanagers, firewallsoftware en browserplugins kunnen de kijkerservaring beïnvloeden. We kunnen in dat geval een stabiel gebruik van de website niet garanderen.

Tablet en smartphone:
- iOS 8 of hoger
- Android 4.3 en hoger

Instellingen:
- Cookies accepteren ingeschakeld

* Wanneer je gebruik maakt van Jailbreak of Cyanogenmod kunnen we de werking niet garanderen.

Smart TV:
- LG, 2014, 2015, 2016 en 2017
- Panasonic, 2014, 2015, 2016 en 2017
- Philips, 2014, 2015, 2016 en 2017
- Samsung Orsay, 2014 en 2015
- Samsung Tizen, 2015, 2016 en 2017

* Wanneer je npo.nl bezoekt via de browser van je Smart TV, dan kunnen we de werking niet garanderen.