Systeemvoorkeuren npo.nl

• 10 feb
  • Redactie

Redactie 10 februari 2016 13:30

Om optimaal te kunnen kijken naar de uitzendingen op npo.nl, zijn de onderstaande systeemvoorkeuren opgesteld. Voldoet je computer niet aan deze voorkeuren, dan kunnen we de kwaliteit van de streams niet garanderen.

Besturingssysteem

• Microsoft Windows 8 of hoger
  • MAC OS X 10.7 Lion of hoger
  • Linux, een recente distributie

Browser

Producten die end of life zijn (geen ondersteuning meer door softwaremaker) worden ook niet door ons ondersteund.

Plugins

Instellingen

• Javascript ingeschakeld
  • Cookies accepteren ingeschakeld

* Het gebruik van downloadmanagers, firewallsoftware en browserplugins kunnen de kijkerservaring beïnvloeden. We kunnen in dat geval een stabiel gebruik van de website niet garanderen.