Herhalingen

• 23 feb
  • Redactie

Redactie 23 februari 2016 12:38

We geven iedereen graag een tweede kans om onze mooie, vaak kostbare, programma's (nog een keer) te zien. Dit kan zijn omdat bepaalde programma's een grote impact hebben of omdat we weten dat de kijkers het betreffende programma graag zien.

Aan de andere kant heeft niet iedereen altijd de mogelijkheid om ieder gewenst programma te bekijken; als één miljoen mensen naar een programma hebben gekeken, zijn er altijd nog vele miljoenen mensen die het programma nog niet hebben gezien.