Verschil NPO Plus en NLZiet

  • 26 jan
  • Redactie

Redactie 29 januari 2016 15:45

Op NPO Plus kijk je onze uitzendingen voor een langere periode, in een HD Ready-kwaliteit en zonder reclame. Een abonnement voor NPO Plus sluit je af bij NLZiet, via nlziet.nl.

NLZiet is een samenwerkingsverband tussen RTL, SBS en NPO, waarmee je kunt kijken naar de uitzendingen van RTLXL, Kijk en NPO Plus.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.