Abonnement NPO Plus / NLziet opzeggen

  • 07 apr
  • Redactie

Redactie 07 april 2016 17:08

Jammer dat je je NLziet abonnement wilt stopzetten. Je kunt het abonnement op elk moment zelf stopzetten. Dit doe je via deze link. Je ontvangt hierna een bevestiging van de opzegging per e-mail.

Mocht je hulp willen bij het opzeggen van je abonnement, dan kun je contact opnemen met NLZiet, via https://www.nlziet.nl/nl/contact.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.