Abonnement NPO Start Plus opzeggen

• 07 apr
  • Redactie

Redactie 07 april 2016 17:08
Je kunt je abonnement op NPO Start Plus maandelijks stopzetten. Volg hiervoor onderstaande stappen.

1. Log in op npo.nl met je inloggegevens.
2. Klik op je gebruikersnaam rechts bovenin beeld en kies voor 'Instellingen'.
3. Ga naar beneden, naar 'Mijn abonnement'.
4. Achter het abonnement vind je de knop 'Abonnement stopzetten'
5. Je krijgt nu een scherm te zien, waar je gevraagd wordt om je opzegging te bevestigen.
6. In het volgende scherm krijg je de datum te zien waarop het abonnement wordt beëindigd, wat de volgende betaaldatum is. Er wordt na deze periode geen abonnementsgeld meer afgeschreven.

Mocht je een abonnement hebben op NLZiet en dat abonnement willen beëindigen, dan kun je dat doen via je account op de website van NLZiet.