Radiostream werkt niet

• 07 apr
  • Redactie

Redactie 07 april 2016 17:06

Als je op een link klikt van een radiostream en je computer weigert om hem af te spelen, kan het helpen om de website te verversen door op ctrl+F5 te drukken en de stream dan opnieuw op te starten. Het kan ook zijn dat je computer niet juist staat ingesteld of dat er een benodigde plug-in mist. Voor de radiostreams wordt meestal gebruik gemaakt van Flash en HTML5 voor het afspelen van audio en video. Als je hier problemen mee ondervindt, kan je proberen je Flash Player of webbrowser te updaten.