Problemen met afspelen NPO Plus in Edge (in Windows 10)

• 08 apr
  • Redactie

Redactie 08 april 2016 13:05

Als je gebruikmaakt van de browser Edge, in Windows 10, kun je de melding krijgen dat je Silverlight moet installeren, zelfs als je Silverlight al op je pc geïnstalleerd hebt staan. Dit komt doordat NPO Plus niet werkt in de nieuwe browser Edge.

Op dit moment kun je NLziet gebruiken op een PC en Mac via de browsers Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox en Google Chrome.