Politiebericht

• 26 jan
  • Redactie

Redactie 29 januari 2016 15:45

Als er een politiebericht is, dan wordt dit na de Journaals van 20.00 uur, 22.00 uur en 22.30 uur uitgezonden. Op deze manier worden de meeste kijkers bereikt en hier zal niet van worden afgeweken.

Beelden in het politiebericht kunnen confronterend zijn. Soms moeten deze beelden worden uitgezonden, omdat ze aanwijzingen kunnen opleveren voor het oplossen van een ernstig misdrijf. De beslissing over wat er precies wordt getoond, wordt uiteindelijk door de politie besloten.

Net als bij het Journaal, waar soms ook schokkende beelden worden uitgezonden, kijken veel ouders daarom met de kinderen mee.