Ondertiteling werkt niet in Firefox (versie 51 & 52)

• 23 mrt
  • Redactie

Redactie 23 maart 2017 12:32

Het kan zijn dat je geen ondertiteling krijgt bij het terugkijken van de uitzendingen op npo.nl in de laatste versies van Mozilla Firefox (versie 51 & 52). Mozilla werkt aan een oplossing voor de problemen en streeft ernaar dit in de eerstvolgende update op te lossen. Tot die tijd zou het gebruiken van een andere browser de problemen op moeten lossen. Zodra de nieuwste versie van Firefox beschikbaar is kun je deze downloaden op: https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/.