Aanpassing programmering vanwege actuele ontwikkelingen

• 26 jan
  • Redactie

Redactie 29 januari 2016 15:46

In sommige gevallen wordt de programmering op het laatste moment aangepast, vanwege een actuele ontwikkeling.

Wanneer er een extra journaal wordt uitgezonden, vanwege bijvoorbeeld een ramp, dan zal dit gebeuren op NPO 1. Een aangepaste programmering, in verband met bijvoorbeeld het overlijden van een bekend persoon, kan ook plaatsvinden op NPO 2 en 3.