Pincode vergeten

• 08 jun
  • Redactie

Redactie 08 juni 2017 14:34

Als je je pincode bent vergeten, dan kun je deze terugvinden (en indien gewenst wijzigen) in je account.

Als je inlogt, kun je klikken op 'Instellingen'. Ga vervolgens naar beneden naar de optie 'Profielen', waaronder je de pincode in sterretjes ziet staan. Klik op 'Wijzig' en je vindt je huidige pincode terug. Als je deze wilt wijzigen, dan verander je de cijfers in een nieuwe code en kies je voor 'Bevestigen'. Dit kan alleen gedaan worden vanuit een normaal profiel, niet vanuit een kind profiel.