Facturen

• 08 jun
  • Redactie

Redactie 08 juni 2017 14:34

Voor een abonnement op NPO Start Plus betaal je eenmalige €0,01 euro, waarna je maandelijks €2,95 euro betaalt. Het maandelijkse abonnementsgeld wordt automatisch van je rekening geschreven. Indien je op de 5e van de maand een abonnement hebt afgesloten, dan wordt er altijd op de 5e van de maand abonnementsgeld afgeschreven.

De facturen van je abonnement vind je terug in je account op npo.nl. Klik hiervoor op je gebruikersnaam en ga vervolgens naar 'Instellingen'. Bovenin je scherm zie je de opties 'Mijn account' en 'Facturen overzicht' staan. Door te klikken op 'Facturen overzicht' kom je terecht bij de facturen. Als je klikt op de datum van de factuur, in de eerste kolom, opent zich een detailscherm. Hier vind je meer informatie over de betreffende betaling.