NPO-app Smart TV wordt vernieuwd

• 26 jun
  • Redactie

Redactie 26 juni 2017 17:15

De ontwikkelingen van de NPO-app staan niet stil en we streven ernaar steeds meer functies beschikbaar te maken voor de Smart TV. De software van oudere Smart TV's kunnen deze ontwikkelingen echter niet aan, waardoor de NPO-app niet langer beschikbaar is op deze tv's. Na de invoering van de nieuwe NPO-app zijn enkele Smart TV's dus niet meer compatibel met de applicatie.

Om alsnog onze uitzendingen te kunnen bekijken op je huidige televisie, kun je gebruikmaken van Chromecast of Airplay in combinatie met de NPO-app op je tablet of telefoon.

De nieuwe NPO-app is beschikbaar op de volgende Smart TV's:

- LG: bouwjaar 2014, 2015, 2016 en 2017
- Panasonic: bouwjaar 2014, 2015, 2016 en 2017
- Philips: bouwjaar 2014, 2015, 2016 en 2017
- Samsung Orsay: bouwjaar 2014 en 2015
- Samsung Tizen: bouwjaar 2015, 2016 en 2017