NPO-app Smart TV is vernieuwd

• 26 jun
  • Redactie

Redactie 19 februari 2018 09:13

De ontwikkelingen van de NPO-app staan niet stil en we streven ernaar steeds meer functies beschikbaar te maken voor de Smart TV. Na de invoering van de nieuwe NPO-app zijn enkele Smart TV's niet meer compatibel met de NPO-app.De software van oudere Smart TV's kunnen de ontwikkelingen helaas niet aan, waardoor de oude NPO-app niet langer te gebruiken is op tv's van een ander merk en bouwjaar dan onderstaande.

De nieuwe NPO-app is beschikbaar op de volgende Smart TV's:
- Philips: bouwjaar 2014, 2015, 2016 en 2017
- Samsung Orsay: bouwjaar 2014 en 2015
- Samsung Tizen: bouwjaar 2015, 2016 en 2017

Ook op onderstaande Smart TV's komt de nieuwe NPO-app binnenkort beschikbaar. Een datum waarop de app beschikbaar is, is op dit moment nog niet bekend. Zodra de app gedownload kan worden, laten we dat in dit artikel weten.
- LG: bouwjaar 2014, 2015, 2016 en 2017
- Panasonic: bouwjaar 2014, 2015, 2016 en 2017

Om alsnog onze uitzendingen te kunnen bekijken op je huidige televisie, kun je gebruikmaken van Chromecast of Airplay in combinatie met de NPO-app op je tablet of telefoon.