NPO Start Plus account aanmaken

• 28 jun
  • Redactie

Redactie 28 juni 2017 13:14

Het is op npo.nl mogelijk om NPO Start Plus account aan te maken. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om voor €2,95 euro per maand o.a. programma's langer terug te kijken, in HD kwaliteit en zonder reclame. Een abonnement op NPO Start Plus kun je nu voor slechts €0,01 euro een maand uitproberen en is maandelijks opzegbaar. Het is helaas niet mogelijk om vanuit de NPO-app op je iPhone of iPad een abonnement af te sluiten op NPO Start Plus.

Doorloop onderstaande stappen om een account aan te maken.

1. Ga naar www.npo.nl en klik rechtsboven op 'Registreren’.
2. Kies de tweede kolom en klik op 'Kies NPO Start Plus'* en vul de gegevens in.
3. Lees en accepteer de 'Algemene Voorwaarden' en druk op de knop 'Aanmelden'.
4. Er wordt een bevestigingsmail naar je verzonden.
5. Activeer je account door binnen vier dagen op de link in de e-mail te klikken en een wachtwoord op te geven.
6. Ga terug naar npo.nl en klik op 'Inloggen'.
7. Kies de gewenste betaalmethode, lees en accepteer de gebruikersvoorwaarden en klik op 'Ga naar betalen'.
8. Je wordt nu doorgelinkt naar de betaalpagina, waar je de betaling kunt doen.
9. Na betaling ga je terug naar npo.nl en kun je genieten van je abonnement.

* Je kunt hier ook kiezen om een gratis NPO Start account te registreren. Hoe dat precies werkt, vind je via de link https://help.npo.nl/vragen/92.