Begin gemist in livestreams

• 28 jun
  • Redactie

Redactie 28 juni 2017 13:16

Als je kijkt naar de livestream, dan heb je de mogelijkheid om het programma dat op dat moment bezig is vanaf het begin te bekijken. Zo hoef je niet te wachten tot de uitzending is afgelopen en teruggekeken kan worden. Als je klikt op het starticoon met pijltje, linksonder de player, dan springt de huidige uitzending terug naar het begin van de aflevering. Klik je vervolgens weer op de knop, dan schakelt de stream weer over naar de liveuitzending.

Het is niet mogelijk om de livestream door en terug te spoelen of om te pauzeren. Dat gaan we wel aanbieden, maar de exacte termijn hiervoor is nog niet bekend.