Uitloggen lukt niet

• 28 jun
  • Redactie

Redactie 28 juni 2017 13:24

Als je bent ingelogd op NPO Start of NPO Start Plus, dan kan het voorkomen dat je niet altijd kunt uitloggen. Wanneer je ingelogd bent met een kinderprofiel is de mogelijkheid om uit te loggen namelijk verborgen.

Wil je graag uitloggen of overschakelen naar een ander profiel, dan kun je klikken op de gebruikersnaam en kiezen voor 'Selecteer profiel'. Kies het gewenste profiel en voer de pincode in om over te schakelen. Je kunt nu ook weer uitloggen als je dat wilt.