NPO Start Plus kijken in het buitenland

• 28 jun
  • Redactie

Redactie 05 april 2018 08:31
Met een abonnement op NPO Start Plus heb je sinds kort de mogelijkheid om het abonnement te gebruiken in de gehele EU. Dit geldt voor zowel het terugkijken van een gemiste aflevering van gisteren als voor het bingewatchen van hele seizoenen. Ga je op vakantie binnen de EU, dan hoef je niks meer te missen. Een abonnement op NPO Start Plus kan alleen afgesloten worden in Nederland.

Alleen NPO Start Plus kun je volledig bekijken binnen de EU. Uitzendingen, die vanwege uitzendrechten alleen op NPO Start te bekijken zijn en helaas niet buiten Nederland getoond mogen worden, zijn niet beschikbaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de livestreams van NPO 1, NPO 2 en NPO 3 of aan bepaalde aangekochte content. Mocht je alsnog graag live kijken buiten Nederland, dan kun je terecht bij BVN op bvn.tv of kun je kijken naar de livestreams van NPO NIeuws en NPO Politiek.