NPO Start Plus kijken in het buitenland

  • 28 jun
  • Redactie

Redactie 28 juni 2017 13:30

Het is helaas niet mogelijk om met een abonnement op NPO Start Plus de uitzendingen van NPO Start Plus te bekijken in het buitenland. De uitzendrechten van de content van NPO Start Plus zijn alleen voor uitzending binnen Nederland.

Reeds uitgezonden programma's van het gratis NPO Start zijn in veel gevallen wel te bekijken buiten Nederland.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.