NPO Start Plus abonnement afsluiten vanuit de iOS app

• 28 jun
  • Redactie

Redactie 28 juni 2017 13:32
Conform de regels van Apple zouden wij voor ieder afgesloten abonnement vanuit de app een afdracht van het abonnementsgeld aan Apple moeten doen. Het is vanuit de NPO-app voor iPhone en iPad om deze reden helaas niet mogelijk om een abonnement af te sluiten op NPO Start Plus. Om alsnog een abonnement af te sluiten, vanaf je iPhone of iPad, ga je via de browser naar npo.nl. Na het afsluiten van een abonnement, kan je wel inloggen op de app en genieten van de voordelen van NPO Start Plus op iPhone en iPad.