Aantal gelijktijdige kijkers op NPO Start Plus abonnement

• 28 jun
  • Redactie

Redactie 28 juni 2017 13:34

Met een abonnement op NPO Start Plus is het mogelijk om op twee verschillende apparaten tegelijk te kijken. Wanneer een derde kijker inlogt, kan deze geen uitzending afspelen. Zodra een van de kijkers uitlogt, wordt het voor een andere kijker weer mogelijk om gebruik te maken van het abonnement. Er is geen beperking op het aantal apparaten waarop je NPO Start Plus kunt gebruiken.