Het oude npo.nl account werkt niet meer op het nieuwe platform

• 28 jun
  • Redactie

Redactie 28 juni 2017 13:43

Met de overgang van npo.nl naar het vernieuwde VOD platform zijn de oude accounts onbruikbaar geworden. We hebben een compleet nieuw systeem, waardoor de oude accounts helaas niet overgezet konden worden.

In artikel https://help.npo.nl/vragen/92 vind je terug hoe je een nieuw account kunt aanmaken.