Extra kanalen van de NPO

• 26 jan
  • Redactie

Redactie 29 januari 2016 15:46

De NPO biedt naast de televisiezenders 1,2 en 3 ook zes extrakanalen: NPO 1 extra legt de focus op films en series, NPO 2 extra met kunst, cultuur en documentaires, NPO 3 extra voor en door jongeren en NPO Zapp Xtra voor de kleintjes. Het laatste nieuws en de politieke ontwikkelingen volgt u op NPO Nieuws en NPO Politiek.

Er zijn zes themakanalen (klik hieronder op de naam om direct de livestream te bekijken):

1. NPO 1 extra (vanaf 20.00 uur): drama, humor en archief.
2. NPO 2 extra: zender met veel documentaires, kunst & cultuur en wetenschap.
3. NPO 3 extra: voor en door jongeren.
4. NPO Zapp Xtra (tot 20.00 uur): kinderprogramma's.
5. NPO Nieuws: het laatste nieuws.
6. NPO Politiek: debatten, actualiteiten en achtergronden.

De kanalen zijn gratis en live te bekijken op NPO Start op npo.nl en in de NPO-app.

Kanaalnummers kabelaars
Wil je weten waar de extra kanalen van de NPO te vinden zijn bij de kabelaar of provider kijk dan in onderstaande lijst (of op de website van uw provider). Let op: niet alle kanalen zijn in het basispakket beschikbaar.

Ziggo:
NPO 1 extra/ NPO ZappXtra: 311
NPO 2 extra: 222
NPO 3 extra: 128
NPO Nieuws: 501
NPO Politiek: 502

KPN/ XS4all/Telfort:
NPO 1 extra/ NPO ZappXtra: 58
NPO 2 extra: 88
NPO 3 extra: 76
NPO Nieuws: 43
NPO Politiek: 81

Caiway:
NPO 1 extra/ NPO ZappXtra: 45
NPO 2 extra: 44
NPO 3 extra: 101
NPO Nieuws:60
NPO Politiek:59

T-mobile thuis:
NPO 1 extra/ NPO ZappXtra: 195
NPO 2 extra:381
NPO 3 extra: 273
NPO Nieuws: 260
NPO Politiek: 261

Delta:
NPO 1 extra/ NPO ZappXtra: 35
NPO 2 extra: 34
NPO 3 extra: 33
NPO Nieuws: 31
NPO Politiek: 32