Themakanalen niet in goedkoopste pakket

• 26 jan
  • Redactie

Redactie 29 januari 2016 15:46

Niet alle themakanalen zijn bij alle providers te ontvangen (in het goedkoopste zenderpakket). In sommige gevallen wordt een bepaald themakanaal niet aangeboden of moet je hiervoor een extra of hoger abonnement voor afsluiten.

De zenders NPO 1, 2 en 3 moeten, samen met de radiozenders, verplicht aangeboden worden in het goedkoopste abonnement. De tv-providers mogen vervolgens zelf bepalen in welk pakket de themazenders te zien zullen zijn.

De themakanalen zijn wel altijd gratis online te bekijken op NPO Start op npo.nl en in de NPO-app.