Pincode instellen bij NPO Plus / NLziet

• 03 mei
  • Redactie

Redactie 03 mei 2016 09:20

Via NPO Plus, onderdeel van NLziet, bieden we een mogelijkheid aan om een pincode in te voeren bij programma's bedoeld voor 16+ om het tijdslot op te heffen. Dit is uiteraard alleen mogelijk als je daadwerkelijk ouder bent dan 16 jaar.

Als je een NPO Plus-account hebt, kun je een pincode instellen via je persoonlijke accountpagina. Onderaan de pagina vind je vervolgens de optie “Pincode instellen". Nadat je een code hebt uitgekozen, kun je deze gebruiken om 16+-programma's te bekijken via NLziet. Wil je gelijk een pincode instellen, klik dan hier.

Wanneer je uit onze jeugdomgeving wilt, wordt gevraagd je pincode in te voeren. Dit om de jeugdomgeving afgeschermd te houden van 16+-content.