Slotaflevering Witse alsnog gratis beschikbaar

• 08 jul
  • Redactie

Redactie 08 juli 2017 21:08

Momenteel kan de slotaflevering van Witse enkel worden teruggekeken op NPO Start Plus. Er wordt onderzocht of het mogelijk is de uitzending alsnog beschikbaar te stellen op het gratis gedeelte van NPO Start. Onze excuses voor het ongemak.

Update - De slotaflevering van Witse kan nu alsnog worden teruggekeken op NPO Start: https://www.npo.nl/witse/07-07-2017/POW_02740928