Huidige problemen rondom NPO Start

• 08 jul
  • Redactie

Redactie 08 juli 2017 21:22

Vlak na de lancering van het nieuwe platform NPO Start zijn er nog enkele issues gaande die onze ontwikkelaars zo snel mogelijk proberen op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. Hieronder vind je de problemen die we mede dankzij de kijkers hebben geconstateerd.

TT888-ondertiteling in Chromecast
Ondanks dat je de ondertiteling van TT888 hebt uitgeschakeld in de player van de NPO-app, kan het voorkomen dat deze alsnog wordt ingeschakeld nadat je je apparaat verbindt met je televisie. Het is vooralsnog niet mogelijk deze handmatig uit te schakelen.

Uitzendingen laden niet in Safari
Een aantal kijkers krijgt een foutmelding bij het laden van uitzendingen op NPO Start in de browser Safari. Totdat dit probleem is opgelost, raden we aan een andere browser te gebruiken om onze content te bekijken, zoals Google Chrome en Firefox..

Geen TT888-ondertiteling bij livestreams in Internet Explorer en Opera
Ondertiteling van TT888 wordt toegevoegd aan de livestreams, maar deze kan momenteel niet ingeschakeld worden in de browsers Internet Explorer en Opera. Tot dit probleem is opgelost, raden we je aan gebruik te maken van een andere browser, zoals Google Chrome of Firefox.