NPO niet meer gratis via CanalDigitaal

• 26 jan
  • Redactie

Redactie 29 januari 2016 15:44

Het is sinds augustus 2014 niet meer mogelijk om NPO 1, 2 en 3 gratis te bekijken via CanalDigitaal, doordat de zenders zijn opgenomen in een betaald abonnement.

We willen voor CanalDigitaal eenzelfde soort afspraak als dat we hebben met de andere aanbieders van kabeltelevisie en IPTV. We hebben er om deze reden voor gekozen om CanalDigitaal, net als de andere providers, een rechtenvergoeding te laten betalen voor het aanbieden van onze kanalen.

Informatie over de kosten en algemene voorwaarden van een abonnement vind je terug op www.canaldigitaal.nl.