NPO 3 SD niet meer via satelliet

  • 17 mei
  • Redactie

Redactie 17 mei 2016 16:54

Wegens de overstap naar HD-only bij CanalDigitaal kan NPO 3 SD niet meer via satelliet worden ontvangen. Hetzelfde zal gelden voor NPO 1 en 2 vanaf 12 oktober 2016. De NPO televisie- en radiokanalen in HD blijven gewoon beschikbaar.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.