Themakanalen televisie

• 19 mei
  • Redactie

Redactie 19 mei 2016 11:09

Naast de kanalen NPO 1, NPO 2 en NPO 3 bieden we zes themakanalen aan:

1. NPO Nieuws: 24 uur per dag het laatste nieuws
2. NPO Politiek: actualiteiten en achtergronden, parlementaire debatten en programma's die inzicht geven in de werking van de democratie
3. NPO Cultura: zender met veel documentaires, kunst & cultuur en wetenschap
4. NPO 101: innovatieve en experimentele zender, met programma's voor en door jongeren
5. NPO Zapp Extra (tot 20.00 uur): NPO Zapp en NPO Zappelin met dagelijkse kinderprogrammering
6. NPO Best (vanaf 20.00 uur): feelgood zender met Nederlands drama, humor en hoogtepunten uit het rijke archief van de publieke omroep

Deze zenders kunt u, afhankelijk van uw televisieprovider en zenderpakket, terugvinden in uw zenderlijst. Ook kunt u de zenders gratis bekijken op NPO Start, op npo.nl of met de NPO-app.