Wijziging (thema)kanalen radio

• 19 mei
  • Redactie

Redactie 19 mei 2016 11:29

In de plannen van de NPO voor 2016-2020 is er besloten om te stoppen met activiteiten die dubbel worden aangeboden en/of waar te weinig gebruik van wordt gemaakt. Hierdoor is besloten om o.a. te stoppen met verschillende (thema)zenders van radio. Onderstaande radiozenders blijven bestaan.

NPO Radio 1
NPO Radio 2
NPO 3FM
NPO Radio 4
NPO Radio 5
NPO FunX
NPO SterrenNL
NPO Soul & Jazz
NPO 3FM Alternative
NPO 3FM KX Radio
NPO Radio 4 Concerten

Daarnaast hebben we in de plannen 2 nieuwe themazenders aangevraagd, namelijk NPO Nieuws & Evenementen en FunX Turkpop. Beide aanvragen zijn komen te vervallen, waardoor de zenders niet aangeboden zullen worden.

Wanneer de overige themazenders nog wel in de zenderlijst van je DAB+ staan, terwijl ze niet meer te ontvangen zijn, kun je een 'autotune' uitvoeren om dit op te lossen.