Uitzendtijd documentaires

• 02 jun
  • Redactie

Redactie 02 juni 2016 11:57

Voor onze programma's hanteren we het liefst vaste uitzendtijden. Onze meest toegankelijke documentaires zenden we uit op de maandag voor Nieuwsuur, gezien deze geschikt zijn voor een breed publiek. Enkele documentaires mogen echter niet vóór 22.00 uur worden uitgezonden in verband met de Kijkwijzer, waardoor we deze op dinsdag en woensdag uitzenden na Nieuwsuur.