NPO Backstage

• 26 jan
  • Redactie

Redactie 29 januari 2016 15:46

NPO Backstage biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om met data van de Nederlandse omroep apps te bouwen. De data wordt via een API beschikbaar gesteld. We willen, met het beschikbaar stellen van data, het bouwen van innovatieve en creatieve apps stimuleren.

Meer informatie, zoals het laatste nieuws, vrijgegeven data en bijeenkomsten vind je via npo.nl/backstage.