Contact

  • 09 nov
  • Redactie

Redactie 09 november 2017 14:55

Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden op deze pagina of als je extra informatie wilt, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Twitter: @Publiekeomroep
Facebook: https://www.facebook.com/NPO
Mail: door onderstaand contactformulier in te vullen en te versturen
Telefoon: 035-6775755

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.