Beeld blijft staan bij gebruik Bluetooth i.c.m. NPO Start-app

• 31 dec
  • Redactie

Redactie 31 december 2017 13:13

Wanneer je de uitzendingen bekijkt in de NPO Start-app, maar het geluid afspeelt op bijvoorbeeld AirPods, dan blijft het beeld stilstaan in de app terwijl het geluid wel normaal afspeelt. We zijn aan het uitzoeken waar dit precies door wordt veroorzaakt, zodat we dit probleem kunnen oplossen in een toekomstige update van de NPO-app.