Olympische Spelen bij de NPO

  • 08 feb
  • Redactie

Redactie 08 februari 2018 15:14

De Olympische Spelen zijn vanaf 9 februari te volgen bij de NPO. Voor een volledig overzicht van de Olympische Spelen bij de NOS, zie hier.

De NOS heeft de uitzendrechten voor het Nederlandse grondgebied. Dit komt doordat de rechtenverkoop per geografische zone is geregeld, niet per land. De NOS kon alleen deze rechten kopen, een andere optie was er niet.

Aangezien NPO 1 de komende weken grotendeels in het teken van de Olympische Spelen staat, heeft dit tot gevolg dat de live stream van NPO 1 gedurende de Winterspelen helaas niet beschikbaar is op Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Dat betekent ook dat de Olympische stream op NOS.nl niet op Bonaire, Sint Eustatius en Saba is te zien.

Veel andere NPO-programma's kunnen wel via de streams van NPO 2 en 3, on demand via NPO Start of live via BVN (satelliet, www.bvn.tv en de BVN-app) op Bonaire, Sint Eustatius en Saba worden gekeken.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.