Hoeveelheid ondertiteling

• 29 jan
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 14:05

Volgens de Mediaweg zijn we verplicht om 95% van de Nederlandstalige programma's op NPO 1, 2 en 3 te voorzien van ondertiteling. Voor de themakanalen geldt dat de helft van de Nederlandstalige programma's ondertiteld is voor doven en slechthorenden. Het ondertitelen van de STER-reclames, die uitgezonden worden op NPO 1, 2, 3 of online, wordt niet door ons gedaan