Aan- en uitzetten van ondertiteling

• 29 jan
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 14:05

Afhankelijk van je manier van kijken, is het aan- en uitzetten van de ondertiteling op een andere manier geregeld. Wanneer je analoog tv kijkt, zonder gebruik van een speciale ontvanger van je tv-provider, dan kan je de ondertiteling aan- en uitzetten via teletekstpagina 888. Mocht je wel een ontvanger hebben van je tv-provider, dan heb je de mogelijkheid om de ondertiteling aan en uit te zetten via het menu van de ontvanger.

Online is het ook mogelijk om gebruik te maken van de ondertiteling. Op npo.nl en in de NPO-app voor iOS kun je klikken op de “T" in de balk onder de player en in de NPO-app (voor Android) kun je de ondertiteling aanzetten via het optiemenu.