Kleur achtergrond ondertiteling

• 29 jan
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 14:06

Ondertiteling met of zonder zwarte achtergrond is een keuze van uw provider. Wij sturen de ondertiteling uit met zwarte balk en kunnen hier niks aan veranderen. Afhankelijk van de provider die je hebt, kan het echter zo zijn dat je de achtergrond via de ontvanger van de provider kunt wijzigen.

Wanneer je tv kijkt via de kabel, zonder digitale ontvanger van je provider, dan kun je kiezen voor de transparante weergave van Teletekst (op alle pagina's, dus ook TT888). De zwarte achtergrond valt dan weg en de gekleurde tekst blijft over.