Beeldkwaliteit NPO Gemist en NPO Plus

  • 25 aug
  • Redactie

Redactie 25 augustus 2016 13:52

Met de beeldkwaliteit van onze streams op npo.nl en in de NPO-app richten we ons primair op het kijken op pc's en portable devices zoals tablets en smartphones. De beeldkwaliteit is op deze groep apparaten afgestemd, waarbij we ook rekening houden met de maximale capaciteit van ons streamingplatform en ons doel om binnen die capaciteit zoveel mogelijk gelijktijdige kijkers van beeld te kunnen voorzien.

De resolutie van de livestreams op npo.nl is onlangs verhoogd naar 576p. (Nieuwe) gemiste programma’s kun je nu ook kijken in 576p. Oudere uitzendingen blijven in de oude kwaliteit. In verband met de hoge kosten bieden we streams echter niet aan in HD. Om onze uitzendingen toch in een hogere kwaliteit te bekijken, kun je terecht bij NPO Plus. Op NPO Plus worden de uitzendingen in HD(-ready) aangeboden. Klik hier voor meer informatie over het verschil tussen npo.nl en NPO Plus.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.