De gids op NPO Start

• 04 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:11

Op npo.nl vind je de online gids, door bovenin beeld te kiezen voor 'Gids'. In de NPO-app staat de optie 'Gids' onderaan.

In de balk boven de gids kun je aangeven of je de gids van radio of tv wilt zien en welke zender je graag wilt bekijken. Ook kun je selecteren welke dag en welk dagdeel je zoekt. Je kunt de gids van 2 dagen vooruit, 2 dagen achteruit en van vandaag bekijken. Staat er een wit start icoon naast de programmatitel, dan is er een video beschikbaar. Bij programma's die reeds op tv zijn uitgezonden, betekent dit dat je hier de uitzending kunt vinden om terug te kijken. Van programma's die nog uitgezonden gaan worden, vind je in deze gevallen veelal een preview van de uitzending.