Uitzendingen online kijken met ondertiteling

• 04 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:12

Het is in de meeste gevallen mogelijk om ook op je computer, tablet of telefoon de ondertiteling voor doven- en slechthorenden (TT888) aan te zetten. Op npo.nl en in de NPO-app voor iOS kun je klikken op de “T" in de balk onder de player. In de NPO-app voor Android kun je de ondertiteling aanzetten via het optiemenu.

Het beschikbaar maken van ondertiteling is technisch zeer ingewikkeld, waardoor het nog niet altijd mogelijk is om de ondertiteling aan te zetten. Wanneer er geen “T" wordt weergegeven in de player, dan is er voor deze uitzending helaas (nog) geen ondertiteling beschikbaar.