NPO-app voor Playstation, Xbox, Android TV

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:12

Op dit moment zijn er geen plannen om een NPO-app te ontwikkelen voor de Xbox, Playstation of Android TV. Afhankelijk van diverse zaken, waaronder de kosten, het aantal gebruikers en technische mogelijkheden, overwegen we om onze diensten aan te bieden op andere systemen. Meld je aan voor de NPO-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe apps.