Verschil in beschikbaarheid uitzendingen op npo.nl en apps

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:12

De beschikbaarheid van uitzendingen in de apps voor Smart-tv/HbbTV, de NPO-app voor telefoon/tablet en npo.nl verschilt van elkaar. In de NPO-app voor Smart-tv/HbbTV is het mogelijk om alle content tot een week oud te bekijken. In de NPO-app voor tablet en telefoon kun je programma's tot een maand terugkijken. Tot slot kun je op npo.nl bepaalde programma's tot een jaar of langer terugvinden.

De meeste uitzendingen worden binnen 48 uur teruggekeken. Tijdens het ontwikkelen van de apps was het vooral belangrijk dat deze (recente) uitzendingen teruggekeken kunnen worden. De overige uitzendingen worden meestal tot een maand teruggekeken. Dit, samen met de technische mogelijkheden en het uiteindelijke gebruikersgemak, hebben geresulteerd in de verschillende termijnen.