Fullscreen van de player sluit af op pauze

  • 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:12

Wanneer je op npo.nl een uitzending fullscreen kijkt en op pauze klikt, sluit het fullscreenscherm automatisch af. Om na je pauze de aflevering te hervatten, start je de uitzending weer een maak je het scherm fullscreen.

We onderzoeken de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat het fullscreenscherm niet afsluit bij de pauzestand.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.