Aanbevelingen in de player

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:12

Eén van de prioriteiten van npo.nl is het gebruik van de website zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om deze reden tonen we op npo.nl in de pauzestand van de uitzendingen een aantal programmasuggesties, afgestemd op het genre van de uitzending die je kijkt. Op deze manier wordt het nog duidelijker welke programma's nog meer te bekijken zijn op npo.nl