Live televisie kijken met de NPO-app

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:12

Het is met de NPO-app voor telefoon en tablet mogelijk om al onze televisiezenders live af te spelen. Kies hiervoor onderin de app op de optie 'Live'. Je ziet vervolgens direct de livestreams van NPO 1, NPO 2 en NPO 3. Door naar beneden te scrollen vind je ook de livestreams van de themakanalen.

Om gebruik te kunnen maken van de livestream in de Android-app, is het noodzakelijk dat het toestel minimaal draait op Androidversie 4.0. Wanneer het apparaat draait op een lagere versie van Android, dan is de NPO-app wel te downloaden, maar kun je alleen gebruikmaken van de terugkijkfunctionaliteit.