NPO-app alleen beschikbaar in Nederlandse App Store/Google Play

  • 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:12

Van sommige programma's hebben wij niet de rechten om ze buiten Nederland beschikbaar te stellen. Om deze reden kun je de NPO-app niet downloaden in het buitenland. Wel kun je veel programma's alsnog terugkijken wanneer je de website npo.nl/uitzending-gemist bezoekt

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.