NPO-app alleen beschikbaar in Nederlandse App Store/Google Play

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:12

Van sommige programma's hebben wij niet de rechten om ze buiten Nederland beschikbaar te stellen. Om deze reden kun je de NPO-app niet downloaden in het buitenland. Wel kun je veel programma's alsnog terugkijken wanneer je NPO Start bezoekt via npo.nl.

Wanneer je graag live kijkt, adviseren we je om de BVN-app te downloaden. Vanuit het buitenland kun je dan de zender BVN bekijken, waar je een geselecteerd aanbod kunt zien van onze programma’s en de programma’s van VRT.