NPO-app nu ook beschikbaar in het buitenland

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 08 augustus 2017 12:16

Voorheen was het niet mogelijk om de NPO-app te downloaden in het buitenland. We konden de bescherming van de auteursrechten in de NPO-app niet volledig garanderen, waardoor we de app niet beschikbaar konden maken. Met de overgang naar NPO Start hebben we een extra beveiliging toegevoegd aan onze uitzendingen. Deze zorgt ervoor dat er niet meer via de browser van de telefoon/tablet gekeken kan worden, maar ook dat de uitzendingen in de NPO-app nu goed beveiligd zijn.

Om deze reden kunt u sinds augustus 2017 de NPO-app ook downloaden op uw toestel, wanneer u niet in Nederland bent. Om de NPO-app te kunnen gebruiken, is het wel noodzakelijk dat op uw toestel Androidversie 4.3 of hoger of iOS 8 of hoger staat. Zie artikel http://help.npo.nl/vragen/102 voor alle systeemvoorkeuren.