NPO Start in het buitenland

  • 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:13

Een deel van onze programma's mag in verband met uitzendrechten niet uitgezonden worden in het buitenland. Hierdoor kun je ook de livestreams niet afspelen. Wanneer je een programma, waar we de rechten niet voor hebben, of de livestream probeert af te spelen krijg je de volgende melding te zien: 'Voor deze aflevering geldt een rechtenbeperking. Het is daarom niet toegestaan om vanaf uw geografische locatie naar deze aflevering te kijken.' Een deel van onze programma's kun je na de live uitzending alsnog terugkijken op NPO Start.

De livestreams van NPO Politiek en NPO Nieuws kun je wel bekijken in het buitenland. Ook BVN, de publieke televisiezender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland, is buiten Nederland te bekijken. Via de website https://www.bvn.tv/ en in de BVN-app kun je de livestream van BVN afspelen, waar je een geselecteerd aanbod kunt zien van NPO programma's en de programma's van VRT.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.