NPO Start in het buitenland

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:13

Een deel van onze programma's mag in verband met uitzendrechten niet uitgezonden worden in het buitenland. Hierdoor kun je de NPO-app niet downloaden in het buitenland en kun je ook de livestreams niet afspelen. Wanneer je de livestream probeert af te spelen, krijg je de volgende melding te zien: 'Voor deze aflevering geldt een rechtenbeperking. Het is daarom niet toegestaan om vanaf uw geografische locatie naar deze aflevering te kijken.' Een deel van onze programma's kun je na de live uitzending alsnog terugkijken op NPO Start.

De livestreams van NPO Politiek en NPO Nieuws kun je wel bekijken in het buitenland. Ook BVN, de publieke televisiezender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland, is buiten Nederland te bekijken. Via de website https://www.bvn.tv/ en in de BVN-app kun je de livestream van BVN afspelen, waar je een geselecteerd aanbod kunt zien van NPO programma's en de programma's van VRT.